Paxport valde Eriksson Med Flera
 

Pressmeddelande 2006-03-13

 

Paxport har valt att samarbeta med Eriksson Med Flera
för sin globala marknadskommunikation.

 

Europas ledande företag för passagerar-lösningar i flybranschen har valt att göra en ansiktslyftning på sin grafiska profil, samt börja kommunicera med sin globala marknad. Paxport erbjuder så väl som konsultation, tjänster och produkter.

Åt Paxport skriver Eriksson Med Flera en kommunikationsplan med positionering och en ny payoff, som sedan kommer att implementeras i bland annat ny hemsida, pr och reklam. Även namgivning av produkter och tjänster med tillhörande ikoner skall tas fram.

Från Eriksson  Med Flera jobbar Daniel Arenholm, projektledare, Jessica Hallin, produktionsledare, Jimmy Jellerud, art director, och Stefan Lindholm, copywriter, med uppdraget.

 

 

Eriksson Med Flera AB är en fullservicebyrå med säte i Stockholm. Vi är åtta fast anställda och omsätter 14,7 MKR. Med en mix av erfarna och unga kreatörer fäster vi stor vikt vid att de kommunikativa målen fastställs. Vår affärsidè är att göra våra kunder rika och berömda. Vilket betyder att vi med enkel, tydlig och kreativ kommunikation stärker varumärken, höjer kännedomen och ökar försäljningen. www.erikssonmedflera.se

 

  För mer information, kontakta:
Daniel Arenholm, +46 739 81 44 12
daniel.arenholm@erikssonmedflera.se