RUF Porsche kör med Eriksson Med Flera
 

Pressmeddelande 2006-05-15

 

Legendariska bilbyggaren RUF som nu finns representerad i Sverige väljer att samarbeta med Eriksson Med Flera för sin marknadskommunikation.

 

Inför bilsäsongen 2006 samlar man kraft för en integrerad marknadskommunikation, med reklam, hemsida, evenemang och public relations.

En förutsättning för att jobba med RUF är att man kan och förstår bilidustrin och varumärkena Porsche och RUF. Hos Porschefolket är RUF väl känt och har under många år dominerat racing och optimering av Porsche. Den nya kommunikationen skall informera om representationen i Sverige och attrahera Porschefolket till att optimera sina bilar, oavsett om man vill behålla bilen på allmän väg eller ta steget till banracing. Till RUF tar Eriksson Med Flera fram budskap, bygger hemsida och tar fram reklamkampanj och presskitt.

Uppdragsgivaren blev imponerad av byråns engagemang och tankegångar kring kommunikation som är direkt kopplad till ökad kännedom och ökad försäljning.

Från Eriksson Med Flera jobbar Daniel Arenholm, projektledare, Jessica Hallin, produktionsledare, Jimmy Jellerud, art director, Stefan Lindholm, copywriter och Bosse Eriksson, creative director med uppdraget.

 


Eriksson
 Med Flera AB är en fullservicebyrå med säte i Stockholm. Vi är åtta fast anställda och omsätter 14,7 MKR. Med en mix av erfarna och unga kreatörer fäster vi stor vikt vid att de kommunikativa målen fastställs. Vår affärsidè är att göra våra kunder rika och berömda. Vilket betyder att vi med enkel, tydlig och kreativ kommunikation stärker varumärken, höjer kännedomen och ökar försäljningen. www.erikssonmedflera.se


  För mer information, kontakta:
Daniel Arenholm, +46 739 81 44 12
daniel.arenholm@erikssonmedflera.se